1e Curling avond een groot succes

Op 15 December was het zover, de 1e voorronde van het inmiddels beroemde Fit at the Beach Fluitketel Curling toernooi. De interesse was nog groter dan het jaar ervoor, dit was niet alleen te merken aan de inschrijving van de teams die enorm is toegenomen, maar ook aan de grote belangstelling van de toeschouwers. Na de laatste voorbereidingen van de vrijwilligers om de ijsbaan te prepareren kon het spannende spektakel beginnen. Er waren 2 Poules gemaakt en de 3 beste teams uit deze Poules gaan door naar de Finale op Dinsdag 29 december.

De Teams die deze ronde meededen :

Poule A : Expensinols- SunnyBeach Zandvoort – IJzerhandel Zantvoort BV – Cafe Buitenspel – Sack Time Zandvoort – Sentinel Alarm B.V.

Poule B: De Dj’s – Cafe Fier – IJsbaan Zandvoort – Grand Cafe Restaurant Hotel XL – Vriendenteam Fit at the Beach – Headsigns

Er werd fanatiek meegedaan door alle teams op deze zeer spannende maar bovenal gezellige avond.  Wij hebben in iedergeval al zin in de volgende curling avond. De Teams die uiteindelijk hun opwachting mogen maken in de Finales zijn : Cafe Fier – Sentinel – Cafe XL – IJzerhandel Zantvoort – Sunny Beach & Expensinols

Kom allen gezellig langs bij de volgende spannende strijd op 22 december, dan komt o.a. titelverdediger het Cafeetje en hebben we een curlingteam van Loona die tussendoor ook komt optreden!

p.s. als je je team naam niet bij een foto ziet en dit wel wil geef dan even de foto en de naam door aan Roy Sandbergen

foto’s gemaakt door Rob Loos

Reageren

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.