Disco on ICE 2016

Het was weer een leuk en gezellig seizoen van de IJsbaan die helaas weer ten einde is gekomen. Zoals ook voorgaande edities werd deze editie afgesloten door de Disco on Ice dit jaar gesponsord door de Stichting Schuhmacher.

Transportbedrijf van der Veld had weer een mooie truck ter beschikking gesteld waarin Nop en Jules een mooie Disco konden opbouwen in samenwerking met Melwin van de IJsbaan. De Dj’s begonnen rond de klok van 17.00 uur hun plaatjes te draaien, en het was de hele avond erg gezellig met schaatsende kinderen en dansende ouders bij de Koek en Zopie. De DJ’s die we zagen tijdens de Disco waren : DJ Thomas – Dj Cajor – DJ Hitro – DJ Eric & als afsluiter DJ Nop & Flop

Poffertjes voor KIKAPoffertjes voor Kika

Om 18.00 uur was er een korte onderbreking waarin de meiden Nikki & Norah die een aantal keer vrijwillig poffertjes hebben verkocht voor het goede doel de cheque aan KIKA gingen uitreiken. Geweldig initiatief van deze meiden en enorm bedankt voor jullie inzet.

Alle vrijwilligers, sponsoren en bezoekers weer bedankt voor een geweldige disco avond en een geweldige 3 weken ijsbaan Zandvoort.

Hieronder beeldmateriaal van de Disco.

 

Reageren

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.