Finale Curling

Curling Finale

2 Januari om 20.00 uur begon op de IJsbaan Zandvoort de Finale van de Fit at The Beach Fluitketel Curling. De IJsbaan ging daarvoor om 19.00 uur dicht zodat de IJsmeesters de baan goed konden prepareren voor de wedstrijd, zo werd het “curling veld” glad gemaakt en werd er extra omheining geplaatst om eventueel verdwaalde fluitketels op de baan te houden.

De 2 voorrondes die 16 December en 23 December waren gehouden hadden meerdere Finale plaatsen opgeleverd. Maarten Mulder organisator van de Fluitketel Curling had de Finale dag in 2 Poules verdeeld waarna er een halve Finale en een Finale zou worden gespeeld. Er was wederom een grote opkomst van zowel Teams van Zandvoortse ondernemers als toeschouwers.

Er hing de hele avond een opperbeste stemming met Apres Ski muziek vanuit de Koek en Zopie. De Halve Finale werd gehaald door 4 Zandvoortse ondernemers : Beachim – Buitenspel – Grand Cafe XL en Het Cafeetje , waarna Buitenspel en Het Cafeetje doorgingen na de finale. Na een spannende strijd tussen deze 2 teams ging de beker naar Het Cafeetje wat zich winnaar mag noemen van de Fluitketel Curling 2014-2015. Maarten Mulder heeft al toegezegd volgend jaar zeker weer de organisatie op zich te nemen voor de volgende editie van de Fit at the Beach Fluitketel Curling. Alle Zandvoortse ondernemers en toeschouwers bedankt voor jullie deelname het was een geslaagd evenement!

Team IJsbaan Zandvoort

Reageren

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.