Fluitketel Curling 2018-2019

Dit jaar zal er wederom weer de fluitketel curling worden georganiseerd. De fluitketel curling is inmiddels een traditie die bij de IJsbaan Zandvoort hoort waarin teams strijden om de velbegeerde wisselbeker.

Aanmelden voor de fluitketel curling is mogelijk bij Roy Sandbergen (06 53258089) & Maarten Mulder (06 15665889).

Een team bestaat uit minimaal 4 mensen (meer mag, je kan dan zelf rouleren)
Inschrijfgeld per team ins 25 Euro en kan worden voldaan in de Koek en Zopie bij aanvang van de voorrondes.

De spelregels:

Tijdens de voorronde krijg je punten voor elke fluitketel die in een van de buitenringen of in de roos komt, de punten worden geteld zodra alle fluitketels zijn geschoven. Zodra een fluitketel in de ring komt heb je 1 , 2 of 3 punten. 1 voor de meest buitenste ring, 2 voor de middelste ring en 3 als hij  in de roos zit. Punten tellen pas zodra de fluitketel voor meer dan de helft in een van de ringen zit, dit zal ten alle tijden door de scheidsrechter(s) worden besloten.

Je krijgt geen punten voor een gewonnen wedstrijd of een gelijk spel het gaat dus om je punten totaal na al je gespeelde wedstrijden.

In de voorrondes speel je meerdere wedstrijden en je puntentotaal bepaalt hoeveel je wordt in de poule en doorgaat naar de Finale.

Tijdens de Finales hebben we een knockout systeem waarin de winnaar elke keer een ronde verder gaat en uiteindelijk de finale wint.

We hebben de voorrondes verdeeld over 2 avonden

Dinsdag 18 december & Donderdag 27 december als je je inschrijft speel je een van deze avonden (niet beide), als je doorgaat kom je weer in de finale op donderdag 3 januari in actie met je team. Een voorkeur voor een avond kan worden gegeven, de organisatie zal de uiteindelijke indeling bepalen.

Reageren

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.